Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken vid 80

min vän blev kär i en man vid 80 år-
jag såg hur hennes ögon lyste.
han kramade alltid henne när dom möttes.
man såg dom mådde bra i hop.
ringde alltid sa god natt..
dom fick ett år till samans.
sen följde hon han in i döden.
var vid hans sida hela tiden.
bättre lycklig av kärlek.
än flera år av bråk o hat -
av birgta 17 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-17 09:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint.
2024-02-19

  Anonym__ VIP
En bra insikt!
2024-02-19

  Staffan Nilsson

Kärleken är alltid ung!

2024-02-19

  alicja lappalainen VIP
LIVSBEJAKANDE
2024-02-17

  Öknens Ros VIP
Så vackert om riktig kärlek.
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP