Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslande

Mitt språk är stängsel, boja och fängsel.
Men min böjelse för ordens betydelse
är, kanske just därför, dess förnöjelse
å löjelse, som röjer största vansinnets sinnesrörelse.
Fjättrar, tynger, tvingar, skruvstädslar, binder bondage-bandage om minnet, handklovar bovar, stänger om å kastar nyckeln, omskriver omskärelsers besvärjelser, bannbullors bemärkelser, bokmärke och ofrimärke, omfamnar inramning eftertar omtagningar, låser upp och undslipper ofrihet.




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-17 10:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressanta tankar om språket som fängelse och orden som befriande!
2024-02-17

  KYREUS of Sweden
Ord är liv, liksom oxygen.
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP