Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Strimmor/ljus över gatans mur



Ljusgula
strimmor
över
vitmålad mur

Nedanför
ligger
snöhögen
ännu frusen
kvar

Över himlens
klara blå
Ser jag molnen
på glid
lösas upp

Då vinden
mer isande
än ljum
greppar tag
I ännu en
vinterdag









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-17 10:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tyvärr vi har
många vinterdagar kvar
2024-02-18

  Larz Gustafsson VIP
En vinterdag är en för mycket.
2024-02-17

  animan VIP
Intressant bild. Vad är upphovet till ljusstrimmorna? Gillar f ö den vardagliga tonen i dikten.
2024-02-17

  alicja lappalainen VIP
EN VACKER BILD AV VITREDAGEN
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP