Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kameleont, en opportunist, en vindflöjel och en kappvändare - synonyma begrepp. Hycklare hör väl också hit.


MASKEN FÖLL

Masken föll

när trycket blev för mycket

Masken föll

när sanningen bröt fram

Lögnaren

har mistat hela stycket

och får stå där

med sin stora skam

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2024-02-17 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP