Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Handlar det om personlighetsklyvning eller renodlat hyckleri?


JANUSANSIKTET HEJ OCH HÅ

Janusansiktet

Hej och hå!

Ett delar sig

och blir till två

Själens enorma

kluvenhet

är en komplex

belägenhet

 

Janusansiktet

Ack & ve!

Lismar ibland

men plötsligt, se:

Då slår han om

och hugger sen

som kobran gör

Tänk, en sån "vän"!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1058 gånger
Publicerad 2024-02-17 17:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den tog där den skulle.
Hydran läste 671 ggr.
2024-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP