Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN MÄSTRANDE HÄXAN

Den mästrande häxan

Så stursk och dominant

Hon tror hon kan härska

En mycket märklig tant!

Tål ingen  kritik

Avskyr sanningens ljus

Den mästrande häxan

så inbilskt burdus

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2024-02-17 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP