Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se upp för falska profeter, som är ulvar i fårakläder.


INGEN GURU

Jag behöver ingen guru

eller någon schaman

Inga medier som pladdrar

eller nån annan charlatan

Jag behöver ingen Buddha

reikki healing och tarot

Jag har Jesus i mitt hjärta

Honom kan man lita på

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-18 04:13



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Bäste kompisen - helt enkelt!
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP