Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I MÅNGA STYCKEN FELAR VI JU ALLA

Herre

hjälp mig

att säga

bara det Du vill

att jag ska säga

att skriva

bara det Du vill

att jag ska skriva

Inte enbart 

när jag nyss

kommit ut ur

bönens brusande hav

och (det känns som om)

allt går som smort

utan också

mitt i betongökendammet

när jag känner mig

förbrukad

 

Målet måste ändå vara

att komma så nära

som möjligt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 466 gånger
Publicerad 2024-02-18 06:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hydran tog illa upp igen och visade det genom att "läsa" massor av barnsliga, omogna gånger.

2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP