Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen lyser o glädjer.

satt i köket o drack kaffe.
var arg o ledsen,'
fick springa till fönstret.
när jag vaknade för att få luft.
hon satt just o rökte.
tänkte på alla jag älskade.
.varför skall jag ge upp.
gick in i stora rummet.
solen lyser in.
katten i fönstret ger glädje,
hunden i soffan bredvid mig.
känner mig som en fånge.
orkar inte gå ut för röken.
i bland tappar jag rösten.
jag tänker inte ge upp.
tänker på alla minna kära-
den nya generationen växer upp-
.sover dåligt äter dåligt.
men jag ger inte upp
min son mår dåligt hans pappa ligger i en urna,
skal gravsättas i vår av biritta. 18 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 09:23



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Den kämpande människan.
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP