Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

 

när du inte längre finns

kommer jag inte sakna din klagosång

 

när du inte längre finns

kommer jag sakna den mor du aldrig var 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-18 15:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort men verkligt berörande Skrivelse!
För mig är det saknad i både ock.
Både det som var och det
som aldrig blev?
;)


2024-03-03

  Åsa Henriksson VIP
Starka rader. Särskilt den sista.

Man saknar även bristerna, eftersom de hörde till ett levande väsen. Tomrummet är värst.
2024-02-25

  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är att en saknad kan infinna sig även där klagosånger blivit till. Det är alltså inte en oomkullrunkelig sanning i vad som skrivits ovan.
Det märkliga kan vara att någon vilken varit med i andra världskriget, kan sakna den tiden, när freden infunnit sig.
2024-02-20

  SpamPippiL VIP
Sorgliga ord som kan innefatta så mycket.
2024-02-18

  Ulf Carlsson VIP
Antitetisk klagan i anaforisk form.
2024-02-18

  Anonym__ VIP
Sorgligt! Förstår att det ligger mycket grejer som gror bakom texten.
2024-02-18
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP