Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bedragen av en lögnare


Den vackre Lucifer

Så obeskrivligt vacker
Av ett så sällan skådat slag
Så ville hon beskriva
Denne mans själ
Efter bara en dag

Så öppnade han sin mun
Och hans röst
Gjorde henne svag
Hans stämma hade en klang
Som bara visdom har

Hon begrundade och log
Men märkte efter ett tag
Att efterklangen i hans röst
Smakade bittrare dag för dag

När lögner kom till ytan
Så blev det vackraste alltmer fult
Där skönhet hade funnits
Tittade en pajas lik Lucifer ut




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 06:20



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
bedragen av
ditt hjärta?
dina ögon?
kanske...
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP