Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskaren Frans

Fiskaren Frans famlar fumligt förgäves för fångsten framför fällorna
För fula fruktande fiskar flyr farorna
”Fasen!” flåsar fiskaren Frans
Fast fiskarna framför frodiga fanfarer för fiskarens förluster

Fiskaren Frans funderar för fångst framåt förmidagen
Fruktar faktiskt förlust
Fast frigör funderingarna
Försöker för fångst
Fällor för fisk
Fajtas för föga framgång

Fast fasen, fiskaren Frans flämtar ”Fisk!”
Fanfar för fiskaren Frans!
From, flitig!
Firas flerfaldigt för förmidagens fångst!




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-26 23:48



Bookmark and Share


    Ida Lovisa VIP
Fantastiskt finurligt!
2024-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Stiliga F-rader
- grattis!
2024-04-01

  Kungskobran VIP
Fiffigt formulerade f framställer fina fabler för fansen
2024-03-27

  Leif Daniel Isaksson VIP
Fyndigt färre! :)
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP