Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F

Finurliga fraser
Formar funderingar

Förföriska fuktiga formuleringar
Finner fruktiga former från förr

Fruktan formar frustration
För faktiska fasor

Fånighet för folket
Fuskar framför facit




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-26 23:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förföriska finurligt formulerade Fabler från författaren fångar fansen

2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP