Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dänkade lakan från min kind

Byter lakan i min sägn
Tårar fårar längs min kind
Faller på lakan utan doft från dig
Du vet, en längtan fanns inom mig
Tyvärr ej ömsesidig var det i från dig
Jag kände dock allt mer för den du var
Skrev ”Jag tycker om dig”
Men utan att få något svar

Byter lakan i min sägn
Tårar fårar längs min kind
Väter nystruket örngott vått
Saknad efter det som jag önskade att vi kunde fått
Som att sova med dig vid min sida
Ha din hand lätt vilande på min midja
Vakna med dig tätt intill
Busa runt och göra allt som två älskande vill
Och kanske lite till

Du vet, i stället sa jag tack och hej
Just för att du inte skulle såra mig




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-18 10:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
har på sistone fått klart för mig att flickor jag intresserat mig för skulle jag fått så lätt om jag bara fattat kärlek. istället krossade jag deras hjärtan. kunde inte förstå mitt sexappeal förrän det var försent.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP