Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min längtan efter honom


Poetens ofrånkomliga varande

Det finns i generna
Nedärvt i vår natur
Melankoli
Hopp och behag
Allt i moll
Allt i dur
Ger så självklart näring till prosa och text av olika slag

Så väcker du en eld i poetens bröst
Så finns det i generna
Nedärvt i vår natur
Smärta, sorg
Kärlek, lycka, och tröst
I form av en aldrig tystnande röst

Det kommer på papper
Det kommer på print
Och i cyberrymdens sköra och kaotiska varande en hint




Fri vers av Tyst prosodi VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-09 08:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
kärlek
död
lycka
ångest
hat
längtan
sorg
glädje
avund
svartsjuka

ryms i all poesi på ett eller annat sätt




2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP