Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tro på sig själv.


FLYGA

Av Julia Engström.

En fågel kan inte flyga bara sådär.
Den måste lita på att vingarna bär.

Det gäller nog även en nybörjarpoet.
Det tar ett tag att bli en riktig komet.

Det ska till mycket övning.
Och gärna en och annan prövning.

Det är egentligen naturligt att tveka.
Det kan inte ens naturen förneka.

Snart ser du mig flyga däruppe i skyn.
Jag lovar att det blir en vacker syn.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 10:50



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin dikt.
2024-02-20

  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Jag ser Dig redan flyga högt, 10 000 meter ungefär…
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP