Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Malte Mjältbrand såg sig i spegeln och utbrast: "I'm their man!"


PLATSANNONSEN

Vi söker en fasa

Gärna sprungen ur ett träsk

Vi söker en fasa

Skräckinjagande, grotesk

Så skicka ditt CV

Gör det redan nu i dag

Du hamnar på tv

i ett listigt, lustigt lag

 

LARZ GUSTAFSSON 19/2 2024

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-02-19 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP