Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan

Jag minns en höst
inte denna
men jag minns den som igår

liten tröst
att doften känna
och känslan i ditt hår

hur kall är inte stenen där vi satt
hur svår är inte snåret att forcera

jag minns en höst
när luften bar
på vandingslust och guld

då i mitt bröst
så underbart
du lyfte av min skuld

Platsen finns ej längre där
jag trodde att den var
tänk om allt var en dröm
eller finns den kvar







Fri vers av Rubinsångare
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-20 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubinsångare