Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enfärgad

Svartvit är jag men ljust jag lyser.
Jag är ett vackert nattlandskap.




Fri vers (Fri form) av Sky Andersson VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-20 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sky Andersson
Sky Andersson VIP