Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sugen, gapade, varnade, plus arton nya ord. De tre första fick jag av Gunwale. Respons får tre av mig. Stafetten hugger vidare.


Nu rinner rött blod! Stafett

Löpsedlarna varnade: HÄXOR!.
Svart dam slank fram ur mörkret.
Jag gapade, kipppade efter syre.
"Jag blev sugen", sa hon och högg.








Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-21 20:49



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ja, ni är sannolikt på hugget hela högen just nu. Kul bidrag.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP