Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havets sång


Längtar

Jag skulle vilja vara en mås

med sina vingar får flyg till havet

och mellan sånger av vågorna väcker upp.




Fri vers av Pia Olivares
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Olivares
Pia Olivares