Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp, släpp


Låt mig dröm igen

Vita liljor på lakan

röda kronblad över min hud

sorgen släpper som torrt löv

gryningen återkommer igen.

Gömma spår!

Väsen avslöjar inte

doft av tuberos på morgonen

mina ögon är framför spegeln

låt mig dröm igen.




Fri vers av Pia Olivares
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-14 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia Olivares
Pia Olivares