Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt

Jag får inte plats
jag får inte plats,
i din famn längre
min illvilja har växt för stor,
min girighet väller över,
mitt hjärta pumpar,
för min skull

jag minns inte dina ögonfransar,
ditt smink eller hur du för dig fram
du är ett ? i mitt minne,
vår brunn har sinat,
på bottnen vilar våra framtidslöften,
vår kärlek,
vad var det som hände,
hur kan man såra någon man älskar så,
hur kan man skada någon,
som omger en med värme.

Din frånvaro lämnar ett tomrum,
tomrummet lämnar ett större tomrum,
vi dör långsamt,
minnet vissnar,
jag manipulerar historien,
nu är jag den som har segrat




Fri vers av mmh
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-22 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmh

Senast publicerade
Långsamt
* Se alla