Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jagad av kossor

var sjukskriven hade sågat.
bort 2 stycken finger toppar,
på lillfingret o ring fingret.
på träfirman jag jobbade .
bodde i småland då.
var ensam hemma mitt i skogen.
tog hunden ängel gick en promenad.
hur kan man vara så dum.
ut i en skog helt ensam
vi kom till ko hagen.
plötsligt kom korna springande.
emot mig o hunden,
drog mig vi kom in i huset.
korna ungefär 20 stycken.
dom stod bara o tittade.
min hund var helt galen.
dom skulle till min lada.
hade 2stycken grisar kor häst höns.
min minsta son 10 stycken lösa kaniner i ladan-
katter i ladan hundar i huset.
när man har healing kommer alla minnen fram.
alla blockringar värk sjukdommar försvinner .
av birgitta23.2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 08:31



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN INRESSANT BERÄTELSE MED DRAMATISK HÄNDELSE MELLAN NATUREN OCH MÄNNISKAN
2024-02-23

  Öknens Ros VIP
Jag har ko-skräck sedan jag var barn, skrämd av en folkilsken kossa som jag blev. Har respekt för hästar också.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP