Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nättroll

Är också människor
Vill tänka positivt
Ser min begränsning


Inför skaparen är vi alla lika.




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-23 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot