Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LANDET SOM ICKE LÄNGRE ÄR

De gnager sig in i landet
och drager alla med sig i
sitt fall.

Ge dem en bit av kakan
och de tar hela,
samtidigt som de både
vill äta den och ha den
kvar.

Gästfrihet och sötebröds-
dagar är över och komma
aldrig mer att prövas.

Den slutgilltiga lösningen
närmar sig då inkräktarna
skall deporteras till landet
som icke längre är.




-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-02-24 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP