Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor ala bananas

Jag älskar min själ
Jag förbannar den
När alla känslor är på ytan
Likt en magnet sugs alla känslor
Samtidigt till strängarna
Att särskilja tär
Jag älskar för mycket
Jag bannar för många
Ej värda tanken

På ängen stod en flock kråkor
Där är nuet
På riktigt
Hur kan jag förstå
Deras liv
Ska jag det
Nu rinner tårarna
Alla känslor går bananas
Ser textens osammanhängande ord
Tydlighet av mina känslor
Jag tumlas runt

Älskade
Fånga mig
Låt mig explodera mina känslor
Över dig
Vagga mig
Berätta
Att jag är bra
Sluka mig med din hud
Låt mina tårar rinna över dina bröst
Plåstra min blödande själ
Värma den
Skäm bort den
Låt mig känna
Att du ser min strid




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-02-24 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP