Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönska

Här står jag
ensam och förlåten
När alla tårar runnit ut

det är någon som knackar på min dörr
jag brygger lite kaffe

På min horisont ligger dom med varandra

Vårfåglarna.




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-25 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord