Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAN HAR LEGAT I GRÄSET OCH DRÖMT SEDAN SOLEN GICK UPP

En man som älskat och förlorat
ligger i gräset i Jardin du Luxem-
bourg en sommardag,
och drömmer om den han inte
älskat och förlorat.

Han har legat där i gräset och
drömt sedan solen gått upp och
ned.

Berusad av att vara vid liv,
minns han ännu de tilldragelser
som fört honom till detta tillstånd.

Det var en lust till det sköna
och gåtfulla outforskade.
där han älskat mycket
men förlorat kärleken,
för den vackraste blomman
vill förbli ensam.
-


-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-02-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP