Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: Anders Sundin


UNGERN SJÖNK JUST I ANSEENDE

Ungern sjönk just i anseende

Man borde ha röstat nej

Just när jag börjat stödja Orbán

svek hans befolkning mig

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-26 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP