Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melodi: "Johnny Rumpvick", Mörbyligan


JANNE GUBBSKRATT

Går på stan

Han är van

Det är Jan

Han tuggar en banan

Världen är

hans ostron nu

Han ser sig om efter en fru

 

Ja, sån är Gubbskratts-Janne

En riktig alfahanne

som aldrig lyssnar på Dag Vag

Och alla rugbytjejer

som diggar Janne säger:

"Janne Gubbskratt gör mig svag!"

 

"USA

är väldigt bra!"

säger Janne Gubbskratt

go' och gla'

"Och John Wayne

right up my lane!"

"Fru Reagan var 

ingen plain Jane!"

 

 

Ja, sån är Gubbskratts-Janne...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2024

 

Musik: Mörbyligan

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2024-02-26 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP