Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha eller att vara hostan

Hostan väcker mig, håller mig sedan vaken.
Har hosta, men är inte hostan, den är min men inte jag.
Känslor däremot, är man, är jag.
Jag är arg, glad, trött. Hungrig.
Tankar, har vi. Idéer och ambition.
Kropp och knopp har vi.
Men döda är vi, hur länge det nu varar.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-27 06:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Döda är vi för evigt
Hostan tankar idéer
har vi när vi lever
2024-03-02

  Öknens Ros VIP
Hosta kan vara väldigt irriterande för kroppen, medicin rekommenderas.
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP