Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Han vred sig, så att det slog lågor
Han hade ont, vargtänder i överkäke, ögon som is
Han höll sig lugn och han väntade vidare
Inget bar han frivilligt, krökte sig och slet sig, gnistor och lågor
Han var ingens, han hade ingen
Han gick alltid undan, han tedde sig aldrig till någon
Inget ont, elden var hans moder

Jag låter allting rinna av mig och min bil
Det är skönare att vara utan,
vad som helst egentligen




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-02-27 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP