Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min skattekista

du får inte tänka på dina kära.
ändå säger nån.
du får inte tänka.
jo jag har alla minna kära-
i hjärtat. det är bara dom .
som har nyckeln dit.
in i mitt hjärta.
som kommer dit.
o bor där för evigt .
av birgitta 28-2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 12:15



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Väldigt fint skrivet.
2024-02-28

  alicja lappalainen VIP
Instämmer med Marita
2024-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ditt stora och varma hjärta.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP