Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖDRIVAN

En ensam snödriva i en svacka
kände sej besviken
på vintern som gick
Hur länge
ska jag ligga här och sucka
tittar på solen med ängslig bick
Kanske till kvällen
Kung Bore kommer 
för att trösta mej ännu en natt
suckar drivan
som blir mindre
och alltmera matt

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-28 17:39



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Ja, nu stundar hårda tider för Sveriges snödrivor.

Rolig och fin dikt så här i vårbrytningens tid.


2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP