Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nakenfisar på stenar

Brända kroppar på svullna stenar
Lapar i sig vatten från himlen
Fotoner som bygger lego på dessa nakna kroppar
Får vi nånsin se dem igen?




Fri vers av flpfrd VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-01 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flpfrd
flpfrd VIP