Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kaninfil för mig lång tid trogen.

De behöver inte oroa sig för politiker som säger en sak och gör en annan, som i Rumänien, Sverige, Amerika, Ryssland osv. de sätts vid makten av media och de vill att makten endast ska representera den sociala sida som deras majoritet dikterar, utan något värde att kommentera eller bry sig om.

Igår kväll såg jag en privat video om en ukrainsk bataljons avgång, dvs. övergivna, de sa sitt namn och position i enheten, det var så många av dem att jag blev uttråkad när jag satt vid tvåtiden och tittade på glada vuxna män som gjorde allt detta tillsammans framför kameran, jag kopierade videolänken och var på mitt sätt att uttrycka att när Google stoppade mig från att göra detta, tack för förståelsen och klippet försvann ut i vildmarken av ukrainska avhoppare.
Jag skrev en dikt (krossade drömmar) och gick och la mig, jag har sovit gott hittills.
speciellt eftersom vädret enligt de gamla sederna är detsamma som vårt liv resten av året 1 mars är kvinnohelgen "Baba Dochia" 1-9 mars är molnigt, regnigt och trist så det blir resten av dagar på år på den plats där han inte såg solen på grund av det dåliga vädret. Sammanfattningsvis, sättet du väljer din "baba" kommer att vara ditt liv för framtiden, i äldre tider vill folk göra saker med andras händer, de vill säga det de inte fick säga i sina yngre år, så det är inte ditt fel din Trump-typ, men folket är ansvariga för vem som väljer sina representanter så shaggy påstor är democratik väg.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-01 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP