Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankare

Jag sitter och lyssnar på regn
och finner i regnet, ingenting

Det gångna flyter genom mig som en sägen,
och den börjar såhär

Jag vaknade vid 11
solen var redan påväg ner
ständigt döende,
ständigt trött,
Januari.

Jag gick med mig själv idag,
hörde måsar och vågor över tystnaden
En man sjösatte sin båt
när solen sjönk ner i havet
och jag tänkte:
Någonstans därute ligger ett ankare kvar på botten




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-02 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord