Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN PALESTINSKA STATEN ERSÄTTA DEN ISRAELISKA

Efter Inledande konstruktiva samtal
med de palestinska grupperingarna
Fatah och Hamas i Moskva,
lyder överenskommelsen att samar-
beta för en enad palestinsk stat som
ersätta den Israeliska.

Samtliga arabländer har slutit upp
bakom reformen.

Nu är den slutgilltiga lösningen på
Palestina-Israel konflikten i görning
och det är slut på den Israeliska folk-
mordsdansen kring guldkalven.

Klagomuren i Jerusalem samt i Gaza
väntas bli rivna.

Biden,Blinken,Miller och Kirby
komma att ställas inför domstol
i Haag tillsammans med Netan-
yahu för folkmord.

-

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-03-02 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP