Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINNET AV EN JUDINNA

Redan nittonhundrasjuttiofem
gick hon omsvept i en palestina-
sjal i solidaritet med palestinska
folket.

Hennes hjärta är 2024 oförändrat.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-03-02 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP