Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varit tagit blodprover.

var jättedålig helt yr.
min dotter fick följa mig in.
legat fredag o lördag -
helt yr inte orka andas.
vaknade klockan 7då började .
kvinna röka fick gå ut sätta mig i köket-
önskar bara hon försvinner häri från--
känner bara hur mycket hat det finns i luften-
hon höll på med sina rökelser hela nätterna.
kan inte andas får hosta hela tiden.-
mår man psykiskt dålig då ska hon ha hjälp.
varför skall vi lida har fåt nog av henne eftersnart 4 år.av birgitta3.3 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-03 09:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ETT LÅNGT LIDANDE AV TVÅ MÄNNISKOR SOM INTE VET HUR HJÄLPA VARANDRA.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP