Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens kalla tankar.

i dag tre år sen polisen.
kom till min granne,
dörren bredvid mig .
gubben låg död.
det kändes hemskt.
hade legat i två veckor .
vi kände inte nån röklukt.
trodde han ar hemma hos sin fru.
. hans rum var bredvid min toa,
så man hör alt han gör.
inte konstigt att det spökar i huset
min hund vägrade gå ut i trappan .
när en man som dött hemma .
i lägenheten sjuk i cancer dött -
det var 2017 när dom hämtade mannen när han var död.
hunden känner lukten av döden
det är samma när man måste avliva ett djur när dom är sjuka.
av birgitta3-3 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-03 09:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ruggigt när människor ligger och dör ensamma.
2024-03-03

  alicja lappalainen VIP
EN BRA BEKRIVNING AV DEN MÖRKA SIDAN AV VÅR VÄSTERLÄNDSKA CIVILISATION: SJKUDOMAR, DÖDEN ENSAMHETEN OCH OND VI GÖR FÖR VARANDRA.
2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP