Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommande kyss?

Jag vill äta pasta som Lady och hennes Lufsen ikväll
Suga till mig pasta för en första kommande kyss
Som om ungdomen hände mig alldeles nyss
Känna mig önskad, sedd och så där alldeles speciell

Men då åren har gått och jag har hamnat i ålderdomens cell
Passerat 50 och kan knappast kalla mig tjej
Och den mannen jag vill pussa säger bara hej
Och snackar om väder, vind, men knappt en fundering om vad som ska spisas ikväll




Bunden vers av Tyst prosodi VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-03 10:22



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
en kvinna som jag ville pussa
kände kyssen
fast jag gav upp 5 centimeter
från verkligheten
hon uppskattade mig
ett "hej" kan betyda
så otroligt mycket...
2024-03-03

  Kungskobran VIP
Minst en puss var morgon minst en puss var kväll är en självklarhet

2024-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tyst prosodi
Tyst prosodi VIP