Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED BARN SOM BROTTSVERKTYG

Utnyttjandet av barn i politiska, religiösa
och kriminella avsikter omsluter hela
mänsklighetens civilisation vars sådd den
önskar skörda som nedärvd i dess arvs-
massas genbank.

Lagens ytliga fernissa skyddar alltid de
egentliga brottslingarna och deras motiv.

Den sociopolitiska antropologins urgrund
ur vars rot och stam det nerärvts visar
alltid på dess motsatsers värdegrunder,
där istället den naturliga egoismens över-
levnadsinstinkt styr svanskotans riktning.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-05 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP