Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vandringsled



En väg att följa
med tyngdlösa
steg

i följsamma
kurvor
barrbeströdd

berikad
av fuktig mossas
tyngd och kraft

Bär den oss
genom skogen





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-06 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Friluftsfrämjandet jublar.
2024-03-06

  Kungskobran VIP
Känner igen denna stig i skogen
med kip kip under fötterna
2024-03-06

  alicja lappalainen VIP
.. en subtil kontrast mellan "tyngdlösa steg" och "fuktig mossas tyng och kraft" skapar balans i bilden.
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP