Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver kärlek, längtan och passion med starka känslor av attraktion och önskan att vara med den man älskar - det är vår


Våren Tänder Hjärtan



I den soliga och blommande parken,
i den lätt sluttande slänten,
är de nyförälskade paret tyst på filten

Blygt,
ungefär som att inte störa stunden,
med ögon som glittrar,
stundom i fascination,
stundom i åtrå

Öppet,
visar dom kärlek,
inte vulgär,
utan vackert,
smidigt fint

Känslosamt,
så klädsamt att de äldre paret
ser på varandra med uppskattning,
igenkänningstecken är god

Våren,
en förunderlig förmåga att tända unga hjärtan,
vi övriga följer tätt i spåren

Det är vår nu!




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-03-06 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP