Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag visste att livet var ett helvete skulle jag aldrig gett mig in på det, fast vem gillar inte u

det är svårt att hålla problem
i händer som är som olja
då enda lösningen är
att helt släppa de
och låta de krossa det
porslinhjärta man har

det är enkelt att säga saker
man egentligen inte menar
men som allt för ofta
används för att desperat vinna respekt
och känna sig överlägsen alla

det är likgiltighet
som får dig att säga vad du tycker
och ren dryghet
att tro att du är det bästa som hänt mig

och det är sanningen
som får mig att ljuga vit för dig
av rädsla att förlora dig
för tiden vi haft tillsammans
är roligare än hollywood någonsin kunnat vara

och jag kan ärligt säga nu
att du är rentav arrogant
men jag älskar dig
i alla fall
för vem är perfekt
egentligen




Fri vers av Little Sunshine
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-08-21 08:54



Bookmark and Share


    Camillaa
I love it :)
du är grym tjejen!!
/ C
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Little Sunshine