Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Parken

En park, en gård
en väg, en bänk

en plats att vila på

En stund
att slå sig ner

Dra in andan
andas ut
och reflektera








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-08 08:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Parken behövs för den stressade nutidsmänniskan.
2024-03-09

  Kungskobran VIP
På en grönmålad bänk
kan man sovra sitt tänk
och till sist komma på
oj nu måste jag hemåt gå
2024-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det behöver man.

Snygg bild.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP