Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en annan medlems åsikt om dagen har sedan tidigare blockat personen.


8 mars... en tanke kom

 

 

 

 

I dag den 8 mars

en dag endast för kvinnan

eller .. visst 

Men bara vissa sig firar
och firas

 

Men .. där finns de med hat
som önskar krossa dagen
förmodligen också fars dag

Varför detta hat mot dem
som äro födda till kvinnor?

Rädsla osäkerhet okunskap
eller så är det som det är

Glömskan att de själva har
föds av - just det - kvinnor


För det är vad som de är 
som kallas för ...... mödrar

 

Eller ...
kom de med
............hatet 
i.........sinnet
till genom
tomma intet

                    ?

 

 

Grattis jag och grattis du
vi som firas ska denna dag

--------   ---------------   ------

Gud vet vad göra med 
dem i hatet i blodet 
bara för att vi äro födda
som vi äro födda. 

 

 

 




Prosa av Flicis VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-08 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP