Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i natten hörs en viskning...


Talande tystnad

Om jag kunde få
tystnaden att tala.
Få veta svaren
på mina frågor.

Tystnaden är stum.
Den säger ingenting.
Dina läppars rörelser
har stannat.

I natten hörs
en viskning.
Vad viskar
Du till mig?




Fri vers (Fri form) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-09 02:47



Bookmark and Share


  AKT VIP
Riktigt bra!
2024-03-10

  Evelyn Falk Möller VIP
Du har skrivit en finstämd dikt med tillhörande foto. I nattens tystnad kan våra egna tankar äntligen göra sig hörda.
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP